Pentru partenerii nostri !

Servicii pentru parteneri - alaturi de produsele noastre premium, asiguram intreg suportul pentru a oferi clientilor finali o experienta de neuitat.

Oferim servicii de consultanta si specializare in domeniul acoperirilor de suprafete pentru toti partenerii nostri.

Asiguram produse de marketing, paletare de culori, mostrare, materiale inspirationale, precum si concepte la cheie de vanzare si marketing.

Consultant Specializat in Culori - este un nou concept pe care il lansam pe piata din Romania, concept prin care veti deveni un specialist in cromatica, dar care va va aduce si un pachet financiar corelat cu ambitiile dumneavoastra.

Va rugam sa ne contactati pentru detalii !

Parteneri PPJos big

Eveniment MUR Color

In perioada 22-23 Februarie 2017 organizam la Ploiesti primul eveniment Mur Color.

Specialistii Viero Italia ne vor incanta simturile cu modalitati de aplicare si tehnici decorative. Vom prezenta produsele Mur Color, Muro si Viero, modalitati de aplicare, informatii tehnice, precum si materiale inspirationale !

Daca sunteti interesati de participare va rugam sa ne contactati !

Participarea este gratuita si ne vom simti onorati sa va avem alaturi !

Eveniment | 22-23 februarie 2017

MUR - Manufactura de Vopsele

MUR produce vopsele, tencuieli, lacuri si lazuri decorative in sistem manufacturier, utilizand doar materii prime atent selectionate, pentru a obtine produse de cea mai inalta calitate.

Vopselele MUR sunt produse pe baza de apa cu un continut foarte redus de compusi volatili organici, produsele indeplinesc cele mai inalte standarde de emisii conform reglementarilor europene.

La MUR suntem pasionati de manufacturarea vopselelor premium, respectand traditia retetelor vechi de zeci de ani, utilizand cele mai bune materii prime si cei mai buni pigmenti de colorare din lume.

Produsele MUR nu doar acopera suprafete, ele creeaza senzatii tactile si vizuale, indiferent de contextul arhitectural.

Va invitam in lumea culorilor si texturilor naturale MUR !

MurColor PPMijloc

Cu ocazia aniversarii celor 50 de ani, VIERO lanseaza CONCURSUL care celebreaza materialele si culorile ridicate la nivel de arta, in diversele ei interpretari

SCOPUL concursului este:

Celebrarea excelentei si frumusetii creative;

Ridicarea standardelor din amenajarile interioare si exterioare;

De a multumi si onora partenerii Viero;

De a crea o retea de excelenta.

Concurs img

Concursul consta in 2 sectiuni:

TEXTURI - creatia unor efecte originale, unice;

PROIECTE - proiecte de interior sau exterior.

 

Termen depunere proiecte 30 Septembrie 2017 cu anuntare castigatori 30 Noiembrie 2017.

Castigatorii vor fi celebrati in intreaga comunitate Viero.

Premiul material consta intr-o excursie in Toscana, la sediul Cromology si un voucher pentru doua nopti la Castello di Nipozzano in prestigioasa Chianti Rufina, utilizabile in 2018.

Detalii : www.vieropaints.com

 

Descarca anuntul si participa! 


Muro
Muro PPJos

Colectia de vopsele MURO ofera 143 de nuante atent selectionate de la clasic la contemporan si modern. Colectia ofera produse de calitate premium...

Citeste mai mult

News
News PPJos

In perioada 22-23 Februarie 2017 organizam la Ploiesti primul eveniment Mur Color. Specialistii Viero Italia ne vor incanta simturile cu...

Citeste mai mult

Parteneri
Parteneri PPJos

Servicii - alaturi de produsele noastre premium, asiguram intreg suportul pentru a oferi clientilor finali o experienta de neuitat...

Citeste mai mult

MURO - Colectie de vopsele

Colectia de vopsele MURO ofera 143 de nuante atent selectionate de la clasic, la contemporan si modern. Colectia ofera produse de calitate premium, caracterizate prin acoperire de exceptie si profunzime deosebita a culorilor.

Vopselele MURO pe baza de apa au un continut apropiat de zero de compusi organici volatili, respectand toate reglementarile europene privind emisiile.

MURO este produs in Romania in sistem manufacturier, pe sarje de productie, unde fiecare sarja este atent analizata inainte de a fi ambalata.

Clasic sau Contemporan, Complementar sau Contrastant, indiferent de stilul architectural ales, MURO va va oferi un look de invidiat.

Va invitam sa vizitati www.muropaints.com pentru detalii suplimentare !

Muro-Colectie de vopsele made by MURColor